Upoznajte nas jer…

Želimo da dijelimo sa vama ono što smo godinama učili i spoznali o samima sebi, ljudskim odnosima, uspjehu i životu.

Tu smo da vam pokažemo da možete sve i da vrijedite mnogo. Tu smo da se povežemo u igri života.Tu smo da zajedno rastemo. Tu smo da stvaramo novi, ljepši svijet.


Blog zivotniatelje.com je prvobitno nastao 2012. godine sa ciljem da bude mjesto inspiracije i podrške za lični razvoj i uspjeh i to kroz autentične tekstove i aktivnosti bazirane na ličnom iskustvu i radu Bojane Blažević, savjetnice za lični razvoj i NLP ekspertice.

Nakon dvije godine posvećenog rada i vrijednih edukacija na polju ličnog razvoja i joge, 1. avgusta 2015.godine, tačno u vrijeme plavog mjeseca, blog zivotniatelje.com je zablistao u obliku nove web stranice i bloga sa osvježenim stilom, snažnom i magnetičnom vizijom koja kaže – otvorili smo joga studio Životni atelje koji će postati mjesto visokih vibracija i stvaranja ljepote življenja.

U junu 2019. godine Životni atelje dobija sestru u vidu online joga studija “SVJESNIJA” koji pruža šestonedjeljni online joga i coaching program i promjenu koju su desetine naših polaznica odmah prepoznale i osjetile, što je naša motivacija i potvrda da stvaramo i dalje sa istom iskrom, sa istom ljubavlju, sa istim ciljem – da rastemo zajedno.

Potrebni smo jedni drugima.

Zato sam tu, za vas.

 

 

 

Moju biografiju možete pročitati klikom na link O meni.

Upoznajte Bojanu Blazevic

Bojana-Mila-Blazevic-Banja-Luka