Spas za produktivnu poslovnu ženu

Znam u kakvom ubrzanom tempu živiš i koliko se ponekad čini teško odvojiti porciju vremena za svoju mentalnu tišinu, fizičku aktivnost i obnavljanje životne energije. A znam i koliko te to odvaja od sebe.

Ono što je istina je da u svakoj ženi stoji i čeka “poziv za buđenjem”, kao i da nas kolektivne promjene pozivaju da se budimo, da rastemo, čistimo svoja tijela od nakupljenih i potisnutih sadržaja i malo po malo, učimo da sijamo i mir gradimo iznutra.
Mnoge žene su mi se javile u toku prošle godine sa “ne stižem, a toliko želim”!


A pošto je želja mog života da svaka žena ovog svijeta ima dnevni ritual koji će probuditi njene super moći, kreirala sam za tebe:
NJEŽNAMINI joga & mindfulness program za radosnu produktivnost poslovne žene, koja je često i porodična žena i zbog toga prosto želi i treba praktičnu, jednostavnu praksu koja ODMAH DJELUJE i koja će joj omogućiti da kroz dane ide uzemljena, centrirana i energizovana.


Šta ti pruža NJEŽNAMINI YOGA?


– 4 video yoga časa mjesečno u tajanju po 10 minuta
– video yoga časovi su prilagođeni ciklusnoj mjesečnoj prirodi žene i ženskog tijela 
– to znači da te ovdje te čeka hormonski joga čas (podrška hormonskoj i prirodnoj ravnoteži i boost raspoloženja),energy joga čas (snaga, volja, istina), hatha yoga (uzemljenje i mentalna tišina) i yin yoga čas (duboka relaksacija)
– časovi su dostupni u periodu od 30 dana i ako odlučiš da nastaviš sa ovom praksom, dobiaš novi set časova za sljedeći mjesec
– uz časove ti preporučujem sistem tehnika disanja iz ebooka “Dahom do lakoće” i započinjanje dana sa jasnom namjerom koju možeš odabrati iz ebooka “Samopouzdanje svaki dan”. 

Oba ebooka imaš zauvijek na korišćenje, kao i sva njihova buduća unapređenja i proširenja.

Tvoj doprinos za sebe i svoj nježnamini health paket je 79 KM mjesečno ukoliko si na području BIH, 95 KM ukoliko si u regiji i 109 ukoliko si u EU ili šire.
Slobodno mi se javi sa svim pitanjima i rado ću ti odgovoriti!


Hvala ti što transformišeš svoje srce & um.


Bojana Blažević

joga instruktorica, NLP Master, asistent na predmentima “Tijelo i uspjeh” i “Psiha i uspjeh” na Paneovropskom univerzitetu “Apeiron”


Zivotni atelje Banja Luka 2021 | Created by LunaMedia | All rights reserved.