Retreat “Ženska harmonija Ada Bojana”

Doživi nevjerovatno iskustvo

RETREAT „ŽENSKA HARMONIJA“ ADA BOJANA

od 6. do 12.8.2023.

Pozivamo te da se pridružiš posebnoj duhovnoj i tjelesnoj avanturi, namijenjenoj isključivo ženama.

Ada Bojana sklad mira i energije

Ada Bojana http://www.putokazzaprovod.com/ada-bojana-rajsko-ostrvo-za-turiste-i-nudiste-i-deo/  ima posebnu, čarobnu atmosferu u koju se čovjek zaljubi pri prvom dolasku.

Spoj rijeke i mora, netaknuta divlja priroda, bez buke i gužve, idealno  je mjesto za opuštanje, introspekciju i pronalaženje unutrašnje ravnoteže.

Ovaj prirodni rezervat predstavlja rajsko mjesto koje pruža mirno okruženje koje će nas inspirisati i pomoći da se povežemo sa prirodom oko sebe i u sebi.

 Ada Bojana je poznata kao “tiha zona”, gdje su zabranjeni glasni zvukovi i mjesto je gdje ćeš doživjeti sklad između mira i energije.

Upravo iz ovih razloga odabrana je i kao mjesto održavanja Ada Awakening Festivala https://adawakening.me/about/

Čarolija Ade Bojane i čarolija Ženskog kruga

Na našem retreat-u spajamo čaroliju mjesta sa čarolijom ženstvenosti, koju smo svaka od nas manje ili više potisnule, kao i čarolijom ženskog kruga podrške koji ima nevjerovatnu moć da nas ohrabri, ispuni i umiri.

Spajamo buđenje na rijeci, sunčanje i kupanje na moru, uživanje u barovima na plaži, sa praksama disanja, meditacije, joge, energetskog podešavanja, povezivanja sa svojim tijelom i ishranom, koja nam daje sve što nam je potrebno da nas drži i podrži u ženskoj energiji lakoće i primanja.

„Ženska harmonija“ je više od običnog odmora

Ženska harmonija nije običan odmor.

To je sveobuhvatno iskustvo koje integriše različite aspekte ženskog bića – tijelo, um i dušu. Tokom ovog šestodnevnog programa, imat ćeš priliku istražiti svoje dublje unutrašnje ja kroz različite prakse koje su posebno osmišljene kako bi potaknule tvoju unutrašnju transformaciju.

Tokom dana ćemo zajedno praktikovati svjesnost, prisutnost, uspostavljati kontakt s tijelom i energijom, koristiti tehnike NLP-a te se edukovati o zdravoj balansiranoj ishrani.

Ova iskustva biti će u kombinaciji s individualnim vremenom za tišinu, odmor i integraciju.

Slobodno vrijeme možeš iskoristiti za šetnju duž obale, opuštanje na plaži, plivanje ili jednostavno sjedenje u tišini i posmatranje prekrasnog zalaska sunca nad rijekom ili morem.

Na kraju, dobićeš svoj priručnik s kojim ćeš se vratiti u svoju svakodnevicu s većom otpornošću na stres i okolnosti, trajno opremljena tehnikama disanja, uspostavljanja kontakta s tijelom, jelovnikom i preparatima za detoksikaciju i podršku organizmu.

Siguran prostor

Naš cilj je stvoriti siguran prostor u kojem ćeš moći izraziti svoje misli, osjećaje i ideje te se povezati s drugim inspirativnim ženama. Ova prilika za zajedništvo i podršku između sudionica često rezultira dugotrajnim prijateljstvima i podsjeća nas koliko je važno njegovati i osnažiti naše međusobne veze.

Dugoročna transformacija i rast

 Nakon 6-odnevnog retreata, nećeš se vratiti samo sa sjećanjima na predivno iskustvo, već ćeš se vratiti stabilnija, ispunjena i opremljena tehnikama koje će te održavati u dobrom stanju još dugo nakon povratka.

Kroz naše joga sate, meditaciju, energetsko podešavanje i zdravu, svježe balansiranu ishranu https://www.nutricentar.com/zdravi-recepti/ , naučićeš tehnike koje će ti pomoći da se nosiš sa stresom, održiš pozitivnu energiju i ostaneš uravnotežena.

Osim toga, pružićemo ti materijale s korisnim savjetima i tehnikama koje ćeš moći primijeniti u svakodnevnom životu.

Naš cilj nije samo pružiti ti 6 dana bijega koji će biti praćeni bolnim povratkom u stvarnost. Mi želimo da te podržimo na dugoročnom putu prema unutrašnjoj ravnoteži i blagostanju.

Mali grupni retreat s individualnim pristupom vašim potrebama

 Naša grupa je malena, što nam omogućava da posvetimo vrijeme svakoj od vas i vašim individualnim potrebama, pitanjima i željama te da prilagodimo preporuke.

I to nije sve!

Ostanimo povezane

Nakon retreata, imate mogućnost da se ponovno pridružiš našim radionicama ili zakažeš individualne konsultacije sa Majom https://www.nutricentar.com/  i Bojanom https://zivotniatelje.com/

Nastavićemo podržavati tvoj put duhovnog razvoja i biti tu za tebe kada ti zatreba. Jer, želimo biti tvoja podrška na putu ostvarenju tvog najboljeg života.

Otputuj s nama prema ostvarenju tvog najboljeg života

Nemoj razmišljati samo o ovom retretu kao privremenom bijegu. Razmišljaj o njemu kao o početku dugoročne transformacije i rasta.

Bez obzira jesi li već iskusni praktikant duhovnih putovanja ili tek započinješ svoj istraživački put, retreat “Ženska harmonija na Ada Bojani” pružit će ti osnažujuće iskustvo koje će ti pomoći u uravnoteženju, ispunjenju i povezivanju s vlastitom unutrašnjom snagom.

Pridruži nam se na ovom jedinstvenom putovanju prema unutrašnjoj harmoniji i otkrij svoju istinsku snagu. Rezerviši svoje mjesto već danas i doživi nezaboravno iskustvo na Ada Bojani http://www.putokazzaprovod.com/ada-bojana-rajsko-ostrvo-za-turiste-i-nudiste-i-deo/

od 6. do 12. avgusta 2023.

SMJEŠTAJ

Smještaj za vrijeme retreata je u čarobnim drvenim kućama koje se nalaze na samoj obali rijeke Bojana i imaju svoje terase na rijeci.

Bićemo smješteni u 2 kuće koje se nalaze u blizini jedna druge i raspolažu sa

5 spavaćih soba, 4 dvokrevetne sobe sa velikim bračnim krevetima, 1 soba sa tri kreveta.

PREVOZ

Prevoz u vlastitom aranžmanu moguć je autom, autobusom do Ulcinja i taksijem do Ada Bojane. Postoji opcija prevoza avionom do aerodroma Tivat.

SADRŽAJ

Zajedničke radionice i prakse će se održavati u jednom od objekata, na terasi i u dnevnoj zoni.

 • wellbeing kurs za 3 najvažnija životna područja: odnosi i bliskost, zdravlje i vitalnost, finanansije i vredovanje sebe
 • yin yoga za aktiviranje, balansiranje i čišćenje 12 glavnih organa
 • energetsko usklađivanje za visoku vibraciju kroz lagane tehnike sa tijelom, muziku i ples
 • terrace yoga
 • edukacija o ishrani u opuštenoj atmosferi uz zajedničko objedovanje i pripremu hrane
 • prostrane plaže koje oduzimaju dah
 • ženska podrška
 • smještaj na rijeci koja se spaja sa morem
 • ”tiha zona” u cijelom području Ada Bojane (nema gužve i buke)

Punjenje 24h dnevno 6 dana

Punjenje kroz san na vodi i u quite zoni…

Punjenje kroz sunčanje na plazi u moru i na rijeci…

Punjenje svjezom hranom kreiranom iz ljubavi…

Punjenje kroz tehnike povezivanja sa svojim tijelom i energijom ljubavi, zahvalnosti i mira…

Punjenje kroz odmor i opustanje…

CIJENE

EARLY BIRD do 1.6.2023. po SUPER CIJENI OD 595 EUR !!

Od 1.6.2023. do 1.7.2023. je 663 EUR.

Nakon 1.7.2023. 749 EUR.

Cijena uključuje:

 • smještaj u kućicama na obali rijeke, 6 noćenja u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi
 • 2 zdrava izbalansirana obroka dnevno kreirana od strane nutricioniste
 • 2 zajedničke prakse i edukacije dnevno
 • mogućnost poluindividualnog i individualnog savjetovanja sa Bojanom i Majom u toku boravka
 • printani i elektronski handouts za ponijeti

Moguće je plaćanje u ratama!

Pridruži se RETREATU “ŽENSKA HARMONIJA” na Ada Bojani i dozvoli sebi vrijeme i prostor da se povežeš s vlastitom ženstvenošću, unutrašnjim mirom i snagom.

Uroni u svoju žensku energiju i pronađi harmoniju u svakom koraku.

Informacije i prijave su na bojana_blazevic@yahoo.com i maja.t.banovic@gmail.com

Očekujemo te sa radošću!

Mila Bojana & Maja


Zivotni atelje Banja Luka 2021 | Created by LunaMedia | All rights reserved.