Reiki i energija novca

Reiki za finansijsku protočnost i izobilje

Novac je oblik energije. Kroz život čujemo, vidimo i tako steknemo ograničavajuće misli i uvjerenja prema novcu, koje blokiraju protok energije novca u našem životu i drže nas u energiji preživljavanja. Život je neprekidan tok, stalna promjena i ako finansijskom dijelu svog života imaš zastoj i ne uspijevaš napraviti promjenu dugo vremena ili ako ti je posao koji radiš više mučenje nego ispunjenost, ovo je tekst za tebe.

Finansijski stres i pritisak je jedan od najjačih isisivača zdravlja. Nasuprot tome, iscjeljujući Reiki ti može pomoći da unaprijediš svoje finansijski stav i finansijsko zdravlje i omogućiti ti da se uskladiš sa novim stavom prema novcu – stavom otvorenosti prema lakoći zarađivanja novca. Ovakvi zdravi stavovi prema novcu, ne samo da će ti otkloniti dosadašnji stres, nego će ti biti podrška da se skloniš sebi s puta kada su u pitanju veći finansijski ciljevi.

Ono što je ključna prednost Reiki energije je što odlazi baš tamo gdje postoji određeni zastoj u tijelu, određeno sjećanje koje te drži u mjestu i ne da ti da iskoračiš naprijed.

Ako ne vidimo rijeku, ne možemo ni da izgradimo most preko rijeke!

Reiki može vrlo brzo da ti pokaže šta je ono što te drži odvojenom od izobilja, jer ako ne vidimo rijeku, ne možemo da izgradimo most na njoj, a ni da je prijeđemo. Reiki ti pomaže da zastaneš i vidiš. Blokade koje se mogu javiti često se tiču starih uvjerenja o nedovoljnosti, niskog samo-vrednovanja i naučenih životnih strategija kao što su naporan rad i sabotiranje sebe. Reiki ti može pomoći da finansijsku protočnost vidiš kao nešto što zaslužuješ i želiš u svom životu. Da novac energetski osjetiš i razumiješ da je energija nova dobra i pozitivna za tebe.

Reiki i odnos sa sobom

Reiki će ti pomoći da unaprijediš odnos sa sobom čiji će se novi kvalitet prelijevati u vidu većeg izobilja. Kada duboko prihvatiš sebe i znaš da vrijediš, osjećaš veću zahvalnost i to je ustvari to receptivno stanje, stanje u kojem si spremna da primiš više novca sa lakoćom u svoj život. Reiki će ti pomoći da imaš zdraviju komunikaciju sa sobom, da lakše tražiš stvari koje su ti  potrebne i da ih tražiš iz osjećaja sopstvene vrijednosti.

„Traži i dobićeš!“ Da, ali ako si u skladu sa onim što tražiš. Ako znaš da si vrijedna toga.

Reiki i upravljanje finansijama

Reiki će ti pomoći da postaneš kreativna kada su u pitanju tvoje finansije. Otvoriće te prema novim idejama kako da raspolažeš sa novcem, kreiraš odličan finansijski plan i budeš privlačna za veće finansijske rezultate, neopterećene starim energetskim obrascima.

Da li ste ikada kreirali plan, ciljeve i odluke, koje ste onda potpuno zaboravili? Reiki će vam pomoći da ojačate volju i držite se zacrtanog plana.

Reiki i ostvarenje većih finansijskih ciljeva
Reiki će ti pomoći da budeš jasnija u pogledu svojih ciljeva i onoga što je za tebe vrijedno, kao da imaš brže i lakše manifestacije ciljeva.

Kada kreiraš jasne namjere kako uložiti, uštediti, utrošiti ili podijeliti, energija novca teče kroz tebe prema ovim ciljevima. Na šta god se fokusiraš to postaje jače. Reiki je kao magnet koji ti pomaže da privlačiš više pozitivne energije prema svojim ciljevima.

I ono što je najvažnije, Reiki te može ispuniti sa ljubavlju i zahvalnošću za ono što želiš u životu. To te dovodi u “stanje primanja” i omogućava ti da privlačiš više I lakše tako što održava tvoju vibraciju visokom i drži vrata primanja široko otvorenim da sve ono što želiš uđe u tvoj život.

Pozivam te da probaš i iskoristiš blagodeti Reikija na svoje finansijsko zdravlje!

Veliki webinar REIKI I ENERGIJA NOVCA” se održava u nedjelju 12.7.2020. od 18 do 19 sati.

Nakon webinara ćeš imati:


  • tri ključna stava prema novcu koja rade i podržavaju te u novom vremenu u koje smo ušli
  • višu vibraciju i kvalitetniju emociju koja oporavlja tvoje finansijsko zdravlje
  • način da se podigneš kada padaš i uplašiš se trenutnih promjena, te preokreneš strah u novu protočnost novca

Dobijaš:


  • transformativni sat webinara
  • snimak webinara
  • dvije iscjelujuće Reiki seanse za otvaranje prema finansijskoj protočnosti
  • prirodni kristal Citrin dostavljen na tvoja vrata

Spremna?


Prijavi se odmah i obezbijedi sebi mjesto na ovom transformativnom online događaju.

Cijena učešća uključuje prisustvo webinaru, snimak webinara, prirodni kristal citrin, dvije Reiki seanse na daljinu i iznosi 30 evra/20 evra za članove joga studija Životni atelje i grupe Reiki kraljice.

Prijave na bojana@zivotniatelje.com


Zivotni atelje Banja Luka 2021 | Created by LunaMedia | All rights reserved.