Genius karijerno savjetovanje

Podizanjem emotivnog-mentalnog wellbeinga i aktviranjem genskih ključeva vaše genijalnosti, pomažem vam da živite svoje Primarne Darove i uštedite godine života provedene u nedostatku jasnoće, mira i smjera.

Hello!
Ja sam Bojana i moja najveća pasija je kada ti zasijaš i ugledaš kartu vlastitog potencijala. Ovaj manual za karijerni put potiče iz Human Designa,izvorno se zove BodyGraph i ja ga zovem Mapa genija iz mnogo dragocjenih razloga koje ćeš upravo saznati.

Šta otkrivaš uz Mapa genija?

1. laserski precizan način da najbolje iskoristiš svoju energiju
2. tvoje primarne darove
3. tvoju jedinstvenu strategiju izvrsnosti
4. autoritet iz kojeg donosiš najkvalitetnije odluke
5. ključne izazove koje možeš okrenuti u pravcu ekspanzije
6. novi nivo komunikaciju sa drugima bez suvišnog otpora i pritiska
7. kako da znaš da si u poravnanju sa sobom i na pravom putu
8. uputstvo za kreiranje ciljeva koji odgovaraju tvojim sposobnostima i ne donose ti stres
9. šta drugi vide u tebi
10. koja ponašanja ti isisavaju energiju a uz koja stvari mogu dolaziti lakše do tebe

Zašto je trenutak kada ti zasijaš✨ i ugledaš👀 svoj puni potencijal ključan – bez pretjerivanja?

Bez obzira na tvoje prethodno znanje, do trenutka kada uradimo GENIUS analizu ličnog profila, trudimo se mijenjati,ispravljati,poboljšavati i sve shvatiti. U osnovi, mi oponašamo druge i pratimo tuđe formule.
Ti si jedinstvena osoba kreirana da procvjeta i pruži svijetu ono što je njen najveći dar, a to možeš samo ako voliš, živiš i radiš baš kao biće koje jesi.

Svi smo različiti i u tome je ljepota, ali nas te različitosti zbunjuju, preplavljuju i iscrpljuju dragocjenu energiju – sve dok ne dobiješ mapu vlastite genijalnosti!

Tri moguće faze konsultacije i coachinga:

✨1 KRISTALNA JASNOĆA
✨2 BIZSTABILNOST
✨3 ZONA EKSPERTA

Preciznu brošuru o tri nivoa rasta slobodno zatraži na bojana@zivotniatelje.com

Svoje konsultacije možeš zakazati na bojana@zivotniatelje.com

Vaš životni posao je zapravo vaše emotivno putovanje.

Nakon 10+ godina rada sa vama na moćnoj um-tijelo konekciji kojom jačamo tjelesnu intuiciju i kontrolu misli, kreirala sam unikatnu signature strategiju  “EHE-Energija, Harmonija, Izvrsnost” koja je prije svega mudrost a onda i precizan alat, jer vam donosi bolje zdravlje, uspjeh i izvrsno stanje, jednom rječju – blagostanje.

Nije lako doći do sklada sa sobom i sa sklada u životu. Zbog toga, važno mi je da kažem da u radu sa mnom nećete težiti savršenstvu, iskrivljenom pozitivizmu ili new age obećanjima, već  održivom rastu  i oslobađanju vaših prirodnih potencijala.

Dva stuba našeg zajedničkog rada su:

  1. Fokus na podizanje emotivnog-mentalnog nivoa koji vam donose viši nivo upravljanja vlastitim sposobnostima iz stanja visoke vibracije i harmonije i čini da vaše tijelo postane tvoj najmoćniji saveznik za ostvarenje vaših uzvišenih ciljeva.
  2. Oslobađanje vaših Primarnih Darova koji su pečat vaše osobnosti i ključne snage na kojoj gradite imperiju zdravih odnosa i prosperiteta.

Šta je najvažnije da znate ako želite promjenu?

Sve dok donosimo odluke iz uma, koji je racionalni, ograničeni dio nas, stvari u našim životima će se ponavljati, godina za godinom će biti ista i muzika u nama će čekati na nas.

Kada upoznate i razumijete sebe bolje, zakoračićete u polje vlastite Genijalnosti u kojem život postaje avantura, a vi zahvalni kreator željene realnosti.

Moj put transformacije ”Od frustracije do kreacije”:

Kada sam prije jedne decenije suštinski mijenjala sebe i svoj život i počela da radim ono što su moji Primarni Darovi, sve što sam znala na početku je da me sve što moram umori i da želim pretvoriti frustraciju u kreaciju. A znala sam i da ne mogu više redati burn-oute, odatle počinje promjena, zar ne?

I tako su nastali joga & coaching centar Životni atelje, dvije deep-self help knjige „Prodavnica istine“i „Dozvola za bliskost“ i afirmacijski dnevnik „Affirmation babe“ za uspjeh iz osjećaja vrijednosti.

Sve svoje uspone, padove, magle, rađanja i transformacije sam pretočila u ono što mogu pružiti kroz ”My genius” coaching rad. Usudiću se da kažem, u mom slučaju nijedna životna patnja nije bila protraćena već alhemizovana i pretvorena u kreaciju.

Alati i znanje za naš zajednički rad potiču iz različitih područja kao što su:

Hatha joga, yin yoga i TCM, coaching, NLP (Neuro Lingvističko programiranje, Science of Wellbeing i Gene Keys. Ove fantastične metode su mi pomogle da razumijem svijet, sebe i vas i da vam poželim dobrodošlicu na drugačiju stranu transformacije i uspjeha – preciznu, održivu i nježnu!

Vaš transformativni put može započeti na sljedeće načine:

  1. Genius analiza i savjetovanje uz Human Design
  2. Grupni joga programi
  3. Individualni joga program “KLJUČNA STABILNOST”

Tvoje putovanje može početi s individualnom konsultacijom. Sat vremena posvećenih samo tebi donosi dubinsku analizu, smjernice i plan akcije koji će te voditi prema željenim promjenama.


Takođe, možeš odabrati i jedan od programa koji su se pokazali značajnim tokom godina rada i rasta sa vama.

Grupni i 1na1 yoga programi

Rastemo zajedno: NJEŽNA joga za mir i balans

yoga programi

Ako želite iskusiti unutrašnji mir, iskusiti harmoniju i osnažiti tijelo, um i duh, NJEŽNA joga je praksa koja vam može pomoći da to postignete.

NJEŽNA joga se temelji na unikatnom “EHE-Energija, Harmija, Izvrsnost” pristupu i tematski je usklađena je sa prirodnim ciklusima kroz TCM (Chinese Traditional Medicine) godišnji kalendar tjelesnih meridijana i organa.

NJEŽNA joga je jedinstven spoj drevnih i savremenih tehnika koje donose harmoniju na svim nivoima vašeg bića. Kombinujući tehnike disanja za vitalnost i fokus, fluidne položaje joge i opuštajuću meditaciju, ova praksa vas vodi na put svjesne pažnje, blagosti i dubokog opuštanja. Uz NJEŽNA jogu, učite slušati svoje tijelo, stvarate prostor za unutrašnji mir i osnažujete se na svim nivoima.

Naši joga časovi se održavaju:

  1. Online u vidu tematskih mjesečnih programa koje možeš koristiti sa bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme
  2. Uživo dva do tri puta u toku sedmice.

Ključni element nježne joge su tehnike disanja koje donose ravnotežu nervnom sistemu, smanjuju stres i povećavaju protok energije kroz vaše tijelo. Kroz ovu praksu, otkrivate najmoćnije tehnike disanja koje vam pomažu da se osjećate smirenije, fokusiranije i puni životne energije.

NJEŽNA joga obuhvata različite položaje kreirane da vas dovedu u stanje smirenosti i potpunog opuštanja. Ovi položaji kombinuju blago istezanje, jačanje mišića i oslobađenje grča i napetosti u tijelu. Redovnom praksom, osjetit ćete kako se vaše tijelo postepeno oslobađa stresa i napetosti, postaje gipko, snažno i vitalno.

Na kraju svakog joga časa, intuitivno vas vodim kroz tematske meditacije usklađene sa prirodnim ciklusima punog i mladog mjeseca, godišnjim dobima, elementima u prirodi i naravno, našim raspoloženjima u grupi.
Neke od njih su: meditacija saosjećanja i dobrobiti, balansiranje energetskih centara, jačanje energetskog polja, kreiranje sigurnog mjesta u sebi i mnoge druge. Ove meditacije vam omogućavaju da pronađete svoje trenutke tišine, pogledate u sebe i dođete u stanje dubokog Uvida. Meditacija donosi brojne koristi, uključujući otpornost na stres, moćan mindset, iscjeljenje bolova i slično.

Brojna istraživanja su potvrdila pozitivan uticaj joge na fizičko, mentalno i emocionalno blagostanje. Redovna praksa joge značajno poboljšava kvalitet života, smanjuje simptome anksioznosti i depresije te povećava osjećaj sreće i zadovoljstva. Također se pokazalo da joga poboljšava fleksibilnost, snagu mišića, ravnotežu i koordinaciju.

Redovna praksa joge može pomoći u smanjenju nivoa stresa, poboljšanju koncentracije i mentalne jasnoće te podsticanju pozitivnih emocija. Takođe se pokazalo da joga ima umirujući učinak na nervni sistem, što može pomoći u smanjenju simptoma nesanice i poboljšanju kvaliteta sna.

NJEŽNA joga podstiče svjesnost tijela i uma. Kroz fokus na disanje i prisutnost u trenutku, joga vam pomaže da se povežete s vlastitim tijelom, osjetite njegove potrebe i otpustite blokade i napetosti. Ovaj nivo svjesnosti nosite sa sobom i izvan prostora vježbanja joge i primijenjujete u svakodnevnim situacijama za svoje najviše dobro.

NJEŽNA joga naglašava aspekte blagosti, suptilnosti i prihvatanja. Kroz ovu praksu, učite biti nježni prema sebi, prihvatajući trenutno stanje tijela i uma bez osude. Ova vrsta samilosti i samoprihvatanja će vam pomoći u razvijanju samopouzdanja, samopoštovanja i unutrašnje snage.

Dozvolite si vrijeme da doživite koristi NJEŽNA joge i osnažite se na svim nivoima vašeg bića.

O joga instruktorici i osnivačici Životnog ateljea:

Bojana Mila Blažević je osnivačica, certifikovana joga instruktorica i stručnjakinja za lični i duhovni rast. Sa dubokim i dugotrajnim iskustvom, kao i suštinskom preciznoću, Bojana je postala istaknuta figura u oblasti ličnog razvoja i blagostanja.

Zivotni atelje Banja Luka 2021 | Created by LunaMedia | All rights reserved.