Individualni coaching programi

Dobrodošla, kraljice moja, u magični svijet samoiscjeljenja i ženske harmonije!

coaching

Želim da znaš da si posebna i da zaslužuješ osjećati mir i zadovoljstvo. Tvoj potencijal strpljivo čuči i čeka i ja sam ovdje da ti pomognem da prepoznaš svoje unikatne Darove.

S velikom strašću i dubokim razumijevanjem ženskog iscjeljenja i zdravlja, koristim znanje i vještine  intuitivne inteligencije kako bih te usmjerila prema autentičnom životu koji želiš živjeti.

Individualni programi se temelje se na mudrosti koja će postati tvoj vodič, pomažući ti da slušaš sebe i uskladiš se sa sobom.

Alati i znanje za naš rad potiču iz različitih područja kao što su joga, coaching, NLP, wellbeing nauka, energetska psihologija i meridijani tijela. Sve ove discipline su mi pomogle da razvijem jedinstvene programe koji će te podržati na putu ka zdravlju i harmoniji.

Tvoje putovanje može početi s individualnom konsultacijom. Sat vremena posvećenih samo tebi donosi dubinsku analizu, smjernice i plan akcije koji će te voditi prema željenim promjenama.


Ako želiš brzi start, možeš ispod odabrati jedan od programa koji su se pokazali značajnim za žene poput tebe.

Grupni i individualni yoga programi

Rastemo zajedno: NJEŽNA joga za mir i balans

yoga programi

Ako želite iskusiti unutrašnji mir, iskusiti harmoniju i osnažiti tijelo, um i duh, NJEŽNA joga je praksa koja vam može pomoći da to postignete.

Nježna joga je jedinstven spoj drevnih i savremenih tehnika koje donose harmoniju na svim nivoima vašeg bića. Kombinujući moćne tehnike disanja, fluidne položaje joge i duboku meditaciju, ova praksa vas vodi na put svjesne pažnje, blagosti i dubokog opuštanja. Uz NJEŽNA jogu, učite slušati svoje tijelo, stvarati prostor za unutrašnji mir iosnažiti se na svim nivoima.

Naši joga časovi se održavaju redovno u večernjim terminima i to jednom, dva ili tri puta sedmično, u skladu s vašim rasporedom i potrebama.

Ključni element nježne joge su tehnike disanja koje donose ravnotežu nervnom sistemu, smanjuju stres i povećavaju protok energije kroz vaše tijelo. Kroz ovu praksu, otkrivate najmoćnije tehnike disanja koje vam pomažu da se osjećate smirenije, fokusiranije i puni životne energije.

NJEŽNA joga obuhvata različite položaje kreirane da vas dovedu u stanje smirenosti i potpunog opuštanja. Ovi položaji kombinuju blago istezanje, jačanje mišića i oslobađenje grča i napetosti u tijelu. Redovnom praksom, osjetit ćete kako se vaše tijelo postepeno oslobađa stresa i napetosti, postaje gipko, snažno i vitalno.

Na kraju svakog joga časa, intuitivno vas vodim kroz tematske meditacije usklađene sa prirodnim ciklusima punog i mladog mjeseca, godišnjim dobima, elementima u prirodi i naravno, našim raspoloženjima u grupi.
Neke od njih su: meditacija saosjećanja i dobrobiti, balansiranje energetskih centara, jačanje energetskog polja, kreiranje sigurnog mjesta u sebi i mnoge druge. Ove meditacije vam omogućavaju da pronađete svoje trenutke tišine, pogledate u sebe i dođete u stanje dubokog Uvida. Meditacija donosi brojne koristi, uključujući otpornost na stres, moćan mindset, iscjeljenje bolova i slično.

Brojna istraživanja su potvrdila pozitivan uticaj joge na fizičko, mentalno i emocionalno blagostanje. Redovna praksa joge značajno poboljšava kvalitet života, smanjuje simptome anksioznosti i depresije te povećava osjećaj sreće i zadovoljstva. Također se pokazalo da joga poboljšava fleksibilnost, snagu mišića, ravnotežu i koordinaciju.

Redovna praksa joge može pomoći u smanjenju nivoa stresa, poboljšanju koncentracije i mentalne jasnoće te podsticanju pozitivnih emocija. Takođe se pokazalo da joga ima umirujući učinak na nervni sistem, što može pomoći u smanjenju simptoma nesanice i poboljšanju kvaliteta sna.

NJEŽNA joga podstiče svjesnost tijela i uma. Kroz fokus na disanje i prisutnost u trenutku, joga vam pomaže da se povežete s vlastitim tijelom, osjetite njegove potrebe i otpustite blokade i napetosti. Ovaj nivo svjesnosti nosite sa sobom i izvan prostora vježbanja joge i primijenjujete u svakodnevnim situacijama za svoje najviše dobro.

NJEŽNA joga naglašava aspekte blagosti, suptilnosti i prihvatanja. Kroz ovu praksu, učite biti nježni prema sebi, prihvatajući trenutno stanje tijela i uma bez osude. Ova vrsta samilosti i samoprihvatanja će vam pomoći u razvijanju samopouzdanja, samopoštovanja i unutrašnje snage.

Dozvolite si vrijeme da doživite koristi NJEŽNA joge i osnažite se na svim nivoima vašeg bića.

podrska ishrani

Podrška ishrani: pročišćenje, energija, harmoija

Naša podrška ne završava samo s praksom NJEŽNA joge. Naše polaznice dobiju sveobuhvatnu podršku za svoje zdravlje i dugovječnost.

Kroz edukacije o ishrani koje vodi naša nutricionistica i farmaceutica, pružamo vam znanje o zdravoj balansiranoj ishrani i nutritivnim potrebama vašeg tijela, a kroz individualne coaching konsultacije i programe imate priliku zakoračiti dublje u svoje Darove i ostvariti unutrašnju Stabilnost.

Pružamo vam i potpuno besplatne individualne prijedloge prirodne suplementacije koji su prilagođeni ndividualizovanim potrebama vašeg tijela.

NJEŽNA joga za mir i balans nije samo fizička aktivnost, već holistički pristup vašem zdravlju. Naša podrška kroz edukaciju o ishrani, individualne prijedloge ishrane i intuitivni coaching  omogućavaju vam da ostvarite cjelovito blagostanje na svim nivoima.

Otkrijte moćnu podršku za svoje zdravlje i dugovječnost!

O joga instruktorici i osnivačici Životnog ateljea:

Bojana Mila Blažević je osnivačica, certifikovana joga instruktorica i stručnjakinja za lični i duhovni rast. Sa dubokim i dugotrajnim iskustvom, kao i suštinskom preciznoću, Bojana je postala istaknuta figura u oblasti ličnog razvoja i blagostanja.

Zivotni atelje Banja Luka 2021 | Created by LunaMedia | All rights reserved.