Online yoga & oils radionica za hormonski balans

 

Kroz moćnu sinergiju daha, joga položaja i čistih eteričnih ulja, naučićete kako da svakodnevno dovedete cijeli organizam u prirodni balans, a u tome će Vam pomoći naši online yoga časovi.

Sve ono što nam u stvarnom životu nedostaje, a to je kontakt sa prirodom, svježa domaća hrana, zdrava kozmetika, sporiji tempo, disanje punim plućima, sigurnost i smirenost, dovodi do poremećaja u tijelu i patnje u duši.
Tako nastaje i većina savremenih poremećaja, autoimunih oboljenja i poznatih ženskih boljki, koje sam i sama iskusila u vidu poznatog Hashimoto poremećaja. Ipak, zahvaljući tom istom iskustvu, davne 2012. godine sam odabrala drugačiji životni put, put u središte sebe kroz jogu, disanje i moć eteričnih ulja.
Balans je tema mog života i zato sam posebno srećna da vas podučim dragocjene joga položaje i vježbe disanja, te vas upoznam sa blagodetima nevjerovatne mješavine eteričnih ulja, kreirane od strane svjetskih stručnjaka, jer ćete tako dobiti:

  • više kiseonika i životne energije u području štitne žlijezde
  • više razumijevanja i ljubavi prema svom tijelu i time doprinos iscjeljenju
  • aktvirane glavne energetske centre važne za horomonski i prirodni balans
  • doprinos ravnoteži spolnih hormona
  • bolju povezanost sa svojim tijelom kroz moć biljaka
  • pažnju i ljubav prema svom tijelu koju zaslužuje

Online yoga se preporučuje svim osobama koje pate od bilo koje vrste hormonalnog disbalansa, kao i mladima u doba puberteta te ženama u menopauzi.

Radionica se odvija na Zoomu u subotu 13.2. od 29 do 20 30. Cijena učešća na online yoga & oils radionici je 9 eur za prvih 15 učesnica. i 13 eur nakon toga.

Svoju prijavu možeš izvršiti odmah na bojana@zivotniatelje.com

Napomena:

Ove tehnike, kao i bilo koje druge tehnike, ne mogu biti zamjena za hormonsku dopunu ili doktorsko savjetovanje i najbolji učinak imaju uz sinergiju holističke i tradicionalne medicine i predanost zdravijem načinu života.


Zivotni atelje Banja Luka 2021 | Created by LunaMedia | All rights reserved.