ŽIVOTNI ATELJE

životniatelje je mjesto povratka u prirodnu ravnotežu, koju ostvarujemo uz drevne mudrosti i moderne metode duhovnog rasta i unapređenja kvaliteta života, jednom rječju nazvane – yogawellness. Svrha yogawelllness programa je da te podržimo da tvoja energija i zdravlje postanu tvoj potpis.

Kao što slikar stvara pred čisto bijelim platnom, tako nam životniatelje omogućava da uzmemo vrijeme i prostor i čistog uma i srca stvaramo sebe i svoj autentični život. Osnivačica centra životniatelje je Bojana Mila Blažević, a naš tim se sastoji od nevjerovatnih žena i stručnjaka na polju joge, meditacije, EFT (tehnika emocionalne slobode), psihologije, nutricionizma i pilatesa.

mjesec

anti-stres učinak na cijeli organizam

mjesec

smanjuje hormon stresa, što usporava starenje

mjesec

povećanje želje za zdravijim životom

mjesec

učenje kako živjeti u harmoniji

Bojana Mila Blažević osnivačica
i certifikovana joga instruktorica

  • Internacionalno certifikovani NLP Master od strane IANLP (Internacionalna asocijacija za NLP) sa sjedištem u Švicarskoj i NLP institut iz Beograda
  • Internacionalno certifikovani trener joge i meditacije  (200 sati) od strane Joga centra Sombor, dijela IFC Internacionalne Joga Federacije
  • Internacionalno certifikovani instruktor joge za djecu po svjetski priznatoj Rainbow Kids metodi (30 RYT)
  • predavačica vještina življenja sa preko 1600 zadovoljnih učesnika širom BiH
  • Reiki praktičarka II stepen
  • autorica deep self-help knjiga „Prodavnica istine“ i „Dozvola za bliskost“
  • kolumnistica za magazin “Ljepota i Zdravlje”
  • autorica „ZABLISTAJ“ koncepta životne i poslovne harmonije

Moja životna priča

Karma

Nakon dugogodišnjeg rada na rukovodećim pozicijama u industriji marketinga, gdje sam upravljala kampanjama i projektima za klijente kao što su Mc Donald’s, Banjalučka pivara, Balkan Investment Bank, Peugeot i mnogi drugi, na bolan način u smislu slabog zdravlja i opšteg nezadovoljstva životom, 2010. godine sam prinudno shvatila – fokus mog životnog interesovanja nisu poslovni rezultati, već nešto sasvim drugo – duboka transformacija i oslobađanje potencijala. Vodeći se snažnim uvjerenjem da je svijetu potreban unikatan dar koji svi imamo unutar sebe, poslušala sam svoj dar i svoju dharmu zvanu transformacija.

Dharma

Vještine potrebne da taj dar sprovede u praksi, stekla sam na NLP institutu u Beogradu, gdje sam naučila kako ostvariti promjene primjenom fascinantne metodologije ličnog uspjeha,  nastale spajanjem sistemske porodične psihoterapije i hipnoze, koja je danas poznata kao NLP (Neuro Lingvističko Programiranje). Učila sam od najboljih na tom polju – Slavica Squire, Dragoljub Matić, Charles Faulkner, Keith Fail i drugi.

Tada potpuno nenajavljeno, joga ulazi u moj život u ulozi spasitelja od hormonskog i rekla bih, životnog disbalansa. Nakon dvije godine predanog vježbanja Ashtanga joge koja je pročistila moje tijelo, um i dušu, osjećala sam zahvalnost zbog promjene koju je joga praksa donijela u moj život i počela sam da je dijelim sa svijetom kroz prve časove kids joge, Ashtanga yoge i Hatha yoge u novoosmišljenom joga centru Životni atelje. Životni atelje je otvoren 2015. godine i kao što sam naziv kaže –  tu je da nas podsjeti da smo umjetnici koji stvaraju svoje živote.

Dosadašnja ostvarenja

Do sada sam održala desetine NLP edukativnih radionica sa na teme ostvarenja ciljeva, razumijevanja i upoznavanja sebe, uticajne komunikacije, tajni velikih prezentatora i otključavanja motivacije. Moja velika strast je pisanje. Pišem da bih mogla da dišem i moj život je savršena kolekcija lekcija koje ću da zapišem.

Klijenti

Neki od dosadašnjih klijenata za koje sam održala joga ili NLP radionice su:
m:tel, voda Jana, Konzum, Cambridge centar Banjaluka, Gender Centar Republike Srpske, Balans plus, OK fest, Preda i Coca-Cola BiH.

Danas za vas

Danas, zajedno sa svojim timom, podržavam žene da zablistaju kroz „NJEŽNA“ flow yoga časove za ženstvenost, mir i balans, zatim kroz „ZABLISTAJ“ program drevne mudrosti koja ženi donosi i životni i poslovni sklad, kao i kroz yoga časove koji su dio „RESET ZA 10“ yogawellness programa za preporod žene i njene unutrašnje snage. Za svoje samoiscjeljenje,sa mnom možeš da realizuješ i individualne yoga časove i coaching i Reiki seanse.

bojana blažević
Bojana Mila Blažević
Certified Yoga Instructor & NLP Master

Prirodna ravnoteža je ta koja nas nježno i sigurno
vodi do lične transformacije.

helena fotka
Helena Bakić
Geštalt & TA psychotherapist u edukaciji

Vjerujem u duboke potencijale,
kapacitete i dobrotu ljudi.

rsz_120210512_153936
Tijana Runjo
International Pilates
Teacher

Oduvijek zaljubljena u pokret,
a posljednjih 10 godina u pilates.

Jana Aleksić Anđelić
EFT, Thetahealing® & Timeline healing praktičar

Želim vam da svoje putovanje Blossom relax face yoge započnete prihvatajući i voleći sebe i svoj izgled.

Zivotni atelje Banja Luka 2021 | Created by LunaMedia | All rights reserved.