Novogodišnji pokloni za unapređenje kvaliteta života

Razmišljajući o tome kako da poklonim nešto svima vama za Novu godinu, a da to bude iz srca i autentične mene, naravno da me put odveo ka pisanju. Tako vam pripremih ovaj tekst sa pet vrhunskih, ali zaista vrhunskih prijedloga za novogodišnje poklone koji ne samo što su lijepi i posebni, nego imaju trajan pozitivan uticaj na vaš život. Dobra vijest je da ovim poklonima možete obradovati sebe ili dragu osobu ovog decembra, ali i tokom cijele godine.

 • JOY program ličnog menadžmenta, ulaznica u život sa više radosti

  Ovaj online kurs je tu za žene koje žele da se vrate urođenoj ženskoj mudrosti i unutrašnjem vođstvu, kako bi kreirale život koji je u skladu sa ženskom prirodom i principima lakoće i prepuštanja.Šta dobijate kroz JOY trosedmični program ličnog menadžmenta?e-vodič dnevne doze meditacije, smijeha i plesa28dnevni plan ishrane sa šarmom za unutrašnju harmonizaciju mudra mapa menstrualnog ciklusa za optimalnu produktivnost i zdravlje zajedničke Reiki aktivacije radosti usvajanje moćnih ženskih principa.Iskoristite mogućnost last-minute popusta od 11% na ovaj program koji traje od 21.12.2020. do 1.11.2021. Program vodi Mila Bojana Blažević, NLP Master, Yoga instruktor i Reiki II praktičar, u saradnji sa Nutricentar BiH. Informacije i način prijave potraži na LINKU!

 • Godišnji planer „Živi kao nikada pre“ by Praktični planeri

  Mnogo sam planera vidjela u životu, ali ovo je jedini koji ima sve. Planer je podeljen u sledeće sekcije: godišnji plan (moja tri glavna godišnja cilja), anti-stres bojanka, mjesečni plan (obaveze po danima, rođendani, lista bitnih obaveza, ciljevi za ovaj mjesec, bilješke), nedeljni plan, upoznaj sebe, lični plan, ljepota i zdravlje ( zakazivanje termina kod frizera, kozmetičara, manikira, praćenje redovnih godišnjih pregleda, zakazivanje kod doktora, ginekologa, zubara, fizička aktivnost), plaćanje računa, rate za plaćanje, troškovi, zarada, lozinke, važni brojevi (JMBG…)Ovaj planer možete naručiti na Instagram stranici Praktični planeri

 • Autentična šoljica „Ćejfim“ by Šmizla art


  Kako jedna šolja može da unaprijed kvalitet našeg života? Imaćete odgovor čim je ugledate na svom stolu, kao što i ja imam svakog poslijepodneva kada pijem kafu iz male autentične šolje koje je kreirala Šmizla art.Život čine male stvari, jer pokreću male lijepe misli i još ljepše emocije, a kvalitetne emocije efektom snježne kugle podižu kvalitet našeg života.Kada ugodimo sebi, stvarnost izgleda ljepše, kao i kada obradujemo dragu osobu ovakvim posebnim poklonom koji nas navodi na ritual uživanja.„Ćejfim“ šolju, kao i ostale šolje možete naručiti na Instagram profilu Šmizla art.Cijene 5 do 10 eur!

 • Premium Starter Kit Young Living – kolekcija eteričnih ulja za zdraviji život

  Young Living Starter Kit je pažljivo kreiran paket za svakog početnika koji želi iskusiti blagodeti 100% čistih eteričnih ulja. Ovaj paket zadovoljava najrazličitije potrebe svake porodice i omogućava vam da sa lakoćom učinite život zdravijim na jednostavan način.

  Sastoji se od:
  • Difuzora
  • 12 vrhunskih eteričnih ulja i to 6 pojedinačnih aroma i 6 mješavina ulja
  • 2 vrećice Ningxia napitka od goji bobica za podršku imunitetu
  • 10 malih bočica za uzorke (ako poželite s nekim podijeliti ulja)
  • 1 roller nastavak kojeg odmah možete staviti na Stress away i koristiti topikalno.
 • Starter Kit je najbolja moguća i najisplativija investicija u sebe i svoju porodicu, a eterična ulja i difuzer su nešto što treba biti sastavni deo svakog doma, naročito u svijetu u kojem smo toliko izloženi toksičnim hemikalijama gdje god da krenemo.
 • Kvalitetan difuzer i set ulja nam omogućavaju da unaprijedimo kvalitet vazduha u svom domu, da radimo na imunitetu cijele porodice, da imamo najprirodniju podršku za disajni, probavni, koštano zglobni sistem, našu kožu, san i emocije, da zamijenimo brojne toksične proizvode iz svog doma sa najjednostavnijim DIY proizvodima i da uvijek imamo pri ruci najprirodnije alternative za svakodnevne potrebe cijele porodice.Zahvaljujući ovom paketiću vi imate za čime posegnuti kada osjećate da vam treba energije, kada vam zatreba podrška kada je u pitanju san, imunitet, emocije…Ne postoji nijedan paket koji u sebi ima toliku vrednost za tu cijenu.Cijene od 148 do 230 eur u zavisnosti od odabira difuzora.Besplatnu brošuru o tome kako da izvučet maksimum iz ovog paketa, kao i sve informacije o načinu naručivanja – zatražite na moj mail blazevic.mila7@gmail.com
 • Pretplata na KOSMO VODIČ by Astrosestre

  Astrosestre znaju da kažu da je svaki dan je savršen! Samo je važno da vidimo za šta!Tako su kreirale Kosmo vodič koji je jedan pravi lični pomoćnik uz kojeg možemo da sinhronizujemo svoje planove sa planovima Univerzuma i tako ostvarimo svoj potencijal baš ovdje i baš sada. Jer kada ćemo ako nećemo sada?Ako si za ovu Novu Godinu priuštiš pretplatu na ovog neodoljivog ličnog pomoćnika, on će ti sigurno uštediti energiju, biti snažan oslonac i pokazati u kojem pravcu da gledaš kako bi kreirala i ne samo kreirala, nego i vidjela svoju svijetlu budućnost.Ovaj predivni poklon možeš naručiti na linku ispod i usput upoznati sve Darove koje nam pružaju Astrosestre – sestre koje znaju za šta je svaki dan savršen.Cijena 825 dinara – Link KOSMO VODIČ


Zivotni atelje Banja Luka 2021 | Created by LunaMedia | All rights reserved.