Bojana Mila Blažević

Yoga
Biography:

Internacionalno certifikovani NLP Master od strane IANLP (Internacionalna asocijacija za NLP) sa sjedištem u Švicarskoj i NLP institut iz Beograda. Internacionalno certifikovani trener joge i meditacije (200 sati) od strane Joga centra Sombor, dijela IFC Internacionalne Joga Federacije. Internacionalno certifikovani instruktor joge za djecu po svjetski priznatoj Rainbow Kids metodi (30 RYT) predavačica vještina življenja sa preko 1600 zadovoljnih učesnika širom BiH. Reiki praktičarka II stepen autorica deep self-help knjiga „Prodavnica istine“ i „Dozvola za bliskost“ kolumnistica za magazin “Ljepota i Zdravlje” autorica „ZABLISTAJ“ koncepta životne i poslovne harmonije.

Karma

Nakon dugogodišnjeg rada na rukovodećim pozicijama u industriji marketinga, gdje sam upravljala kampanjama i projektima za klijente kao što su Mc Donald’s, Banjalučka pivara, Balkan Investment Bank, Peugeot i mnogi drugi, na bolan način u smislu slabog zdravlja i opšteg nezadovoljstva životom, 2010. godine sam prinudno shvatila – fokus mog životnog interesovanja nisu poslovni rezultati, već nešto sasvim drugo – duboka transformacija i oslobađanje potencijala. Vodeći se snažnim uvjerenjem da je svijetu potreban unikatan dar koji svi imamo unutar sebe, poslušala sam svoj dar i svoju dharmu zvanu transformacija.

Dharma

Vještine potrebne da taj dar sprovede u praksi, stekla sam na NLP institutu u Beogradu, gdje sam naučila kako ostvariti promjene primjenom fascinantne metodologije ličnog uspjeha,  nastale spajanjem sistemske porodične psihoterapije i hipnoze, koja je danas poznata kao NLP (Neuro Lingvističko Programiranje). Učila sam od najboljih na tom polju – Slavica Squire, Dragoljub Matić, Charles Faulkner, Keith Fail i drugi.

Tada potpuno nenajavljeno, joga ulazi u moj život u ulozi spasitelja od hormonskog i rekla bih, životnog disbalansa. Nakon dvije godine predanog vježbanja Ashtanga joge koja je pročistila moje tijelo, um i dušu, osjećala sam zahvalnost zbog promjene koju je joga praksa donijela u moj život i počela sam da je dijelim sa svijetom kroz prve časove kids joge, Ashtanga yoge i Hatha yoge u novoosmišljenom joga centru Životni atelje. Životni atelje je otvoren 2015. godine i kao što sam naziv kaže –  tu je da nas podsjeti da smo umjetnici koji stvaraju svoje živote.

Dosadašnja ostvarenja

Do sada sam održala desetine NLP edukativnih radionica sa na teme ostvarenja ciljeva, razumijevanja i upoznavanja sebe, uticajne komunikacije, tajni velikih prezentatora i otključavanja motivacije. Moja velika strast je pisanje. Pišem da bih mogla da dišem i moj život je savršena kolekcija lekcija koje ću da zapišem.

Klijenti

Neki od dosadašnjih klijenata za koje sam održala joga ili NLP radionice su:
m:tel, voda Jana, Konzum, Cambridge centar Banjaluka, Gender Centar Republike Srpske, Balans plus, OK fest, Preda i Coca-Cola BiH.

Danas za vas

Danas, zajedno sa svojim timom, podržavam žene da zablistaju kroz „NJEŽNA“ flow yoga časove za ženstvenost, mir i balans, zatim kroz „ZABLISTAJ“ program drevne mudrosti koja ženi donosi i životni i poslovni sklad, kao i kroz yoga časove koji su dio „RESET ZA 10“ yogawellness programa za preporod žene i njene unutrašnje snage. Za svoje samoiscjeljenje,sa mnom možeš da realizuješ i individualne yoga časove i coaching i Reiki seanse.

Zivotni atelje Banja Luka 2021 | Created by LunaMedia | All rights reserved.