Lični menadžment “JOY”

licni menadzment

Lični menadžment “JOY”

  • Da li vam se često čini da je težina života vaša sudbina?
  • Da li sve stižete, stalno žurite i savršeno se brinete za druge, a sjećanja o vašim potrebama polako blijede?
  • Da li vam nedostaje konekcija sa sobom?

A da li ste spremni da to promijenite?

Dobrodošli na online program ličnog menadžmenta “JOY” – koji je vaša ulaznica u život sa više lakoće i radosti.

Moje ime je Mila Bojana Blažević, a ovaj online kurs vraća i jača vaše unutrašnje vođstvo i žensku mudrost uz koje ćete kreirati život koji istinski želite.


Stav iza kojeg stojim 100% i koji je potreban za promjenu glasi:  Ja se ne nadam. Ja ne želim. Ja imam namjeru. U većini slučajeva, ljudi su napravili željene promjene u svom životu, svojom odlukom. Zbog toga, ovaj program je vrlo jasan i precizan.

Počinje 21.12. na energetski važan dan takozvanog ulaska u Novo Doba lakoće i radosti. Sadrži provjerene smjernice i alate koji su ključ unutrašnje ravnoteže savremene žene.

Od samog početka programa, odmah dobijate iskustvo lične promjene u vidu veće lakoće, radosti i konekcije sa sobom i svojim tijelom i ne morate da čekate rezultate.


Lični menadžment “JOY”  vas uči kako da mudro upravljate i koristite ženske suptilne kvalitete koje već imate, kako biste kreirati život koji želite i zaslužujete, kroz ženske principe, a to su lakoća, flow i prepuštanje.

 

A evo šta dobijate kroz ovaj program:

  • e-vodič dnevne doze meditacije, igre i smjeha
  • e-plan mjesečne ishrane sa šarmom
  • mudra e- mapa menstrualnog ciklusa za optimalnu produktivnost i zdravlje žene
  • zajedničke Reiki aktivacije radosti
  • usvajanje moćnih ženskih principa

 

Trajanje: 3 sedmice

Vrijeme koje je potrebno da uložite tokom kursa:

10  minuta dnevno u koje god vrijeme želite, kako biste ostvarili novu povezanost sa sobom, pronašli ritam života koji vama odgovara i usvojili zdrave rituale koji te podižu na nivo lakoće života.

 

Više o meni:

Ja sam Mila Bojana, NLP master, dugogodišnji trener životnih vještina, joga instruktor i Reiki praktičar. Moji klijenti vole da kažu da uz mene uče da ništa nema na silu i da im je uz mene lako ostvare harmoničnu vezu sa sobom. I to je tako jer iznad svega vjerujem u prirodnu ravnotežu i flow kao ultimativno stanje ljudske svijesti koje svi zaslužujemo.

U ovom programu pružam vam ono što je potrebno jednoj ženi da kreira život iz svoje ljepote koja uvijek počinje unutra i prelijeva se izvana na sve aspekte našeg života. Način na koji jedemo, riječi koje koristimo, naš unutrašnji dijalog i naše navike i rituali,  izvori su moći koje mudra žena mudro koristi da kreira i vodi svoj željeni život.

 

Više o nutricionistici:

Ja sam Maja, farmaceut, nutricionista, majka dvoje djece, supruga jednog divnog čovjeka. Kćerka, sestra, prijateljica. U radu kombinujem sva znanja koja sam stekla iz oblasti medicine, farmacije i nutricionizma sa svojom intuicijom. Težim da postignem osjećaj potpune lakoće življenja, a takođe da to prenesem i na ljude koji me okružuju, kao i na svoje klijente. U ovom programu, iskusićete novi nivo uživanja u obrocima, njihovom spremanju, olakšanoj organizaciji i savršenim okusima, a na tome će vam biti zahvalni hormoni, nervni i imuni sistem

 


Realna vrijednost sadržaja programa: 88 eur.

Trenutna cijena programa sa popustom od 50 % koja važi do 2.12. je 48 eur. Cijena nakon 2.12. je 58 eur.

Zakorači u novu eru i novu godinu sa više lakoćom i radošću! Radujem ti se i očekujem tvoju prijavu na blaževic.mila7@gmail.com

 

IN JOY!

 

Mila Bojana

NLP Master, Life Skills Teacher, Reiki II Practicioner,Yoga Instructor