Joga kao spas od stresa i hroničnog umora

Mogla bih ti pričati o tome kako naučne studije gomilaju potvrde kako je joga spas od stresa i hroničnog umora. I ne samo to. Joga pomaže da se riješiš sindroma nervoznih crijeva, povišenog kortizola (hormona stresa) i  brojnih drugih savremenih zdravstvenih poremećaja u tijelu. Ali možeš i sama da izguglaš tekstove o tome, kada odlučiš da budeš u toku potvrđenih koristi joge.

Umjesto toga, ispričaću ti svoju životnu priču koju i da hoću, ne mogu nikada zaboraviti.

Kako je Ashtanga joga spas od stresa za moj život?

Ashtanga yoga (energetski snažna joga)  je vrsta joge koju sam najaktivnije vježbala od 2010. do 2014. godine i koja mi je ni manje ni više nego spasila život. To je praksa koja me zauvijek me riješila simptoma i muka tada uspostavljene dijagnoze Hashimoto. Vježbala sam posvećeno tri puta sedmično i uopšte nisam razmišljala o instant rezultatima i savršenoj pozi koju ću izvesti. Ja sam trebala spas i prepustila sam se joga praksi. Nakon dvije godine redovnog vježbanja, simptomi poput hroničnog umora, paničnih napada, nedostatka energije, stalne zabrinutosti i mindseta punog briga, su zauvijek nestali.

Istina je da sam tokom te dvije godine vježbanja gotovo svaki dan imala potrebu da iskašljem nešto iz sebe u toku časa, a to nešto se zove bijela sluz i jednom joga instruktoru nije nimalo neobično kada mu kažete šta “izlazi iz vas”. Bila sam srećna što sam u okruženju koje me razumije, što nisam jedina kojoj se to dešava i zahvaljujući ovog joga praksi iz mog digestivnog trakta je izašlo i pročistilo se,  sve što je bilo štetno i suvišno u mom organizmu.

Ashtanga joga iz stručnog ugla

Osnovni cilj čuvene i energetski snažne prve serije Ashtanga yoge je pročišćenje digestivnog sistema (gdje po Ayrvedi bolest prvo nastaje). Osjećaj koji imate nakon časa je toliko opuštajući kao da se topite od sreće.  Ja volim da dočaram taj “osjećaj poslije” metaforom – topiš se kao puter na tostu.

I to se dešava zahvaljujući terapeutskom učinku zagrijanog pročišćenog tijela i izbalansiranog tijelo – um odnosa.

Vrijeme da kažeš zbogom stresu i hroničnom umoru

Jer kada doživiš  JUTRO VISOKE VIBRACIJE uz jutarnju energy yogu (Ashtanga) i vizualizaciju dana,  ti si pročišćena, motivisana i spremna uzmeš od života sve što ti pripada.

Da, pripada ti.

I zato:

  • Vježbamo prvu seriju Ashtanga joge uživo online putem zoom-a, svakog četvrtka od 7 do 8 ujutru
  • Vizualizujemo tvoj dan uz neprevaziđenu hipno tehniku stimulisanja moždanih talasa da rade za tebe
  • Usklađujemo se sa ritmičnim zvukom bubnja i otkucajima srca što nas dovodi do najmoćnije vibracije koja stvara čuda! Sva ona čuda koja ti pripadaju po rođenju.

           I da – dobijaš Snimak svakog časa i vježbaš po istom do sljedećeg časa!

Ako je nešto u tebi zaigralo pri čitanju ovih riječi:

  • Prijavi se odmah na besplatan Live čas na bojana@zivotniatelje.com jer je broj mjesta ograničen
  • Ili odmah obezbijedi sebi mjesto na redovnim časovima jer je broj mjesta određen na 11 moćnih žena!
  • Tvoja investicija u sebe i cijeli mjesec Jutarnjih visokih vibracija je simboličnih 21evra ili 8 evra po času.

A ja sam tu za tebe da te podučim osnovama joge, da pružim podršku tvojoj praksi i ličnoj promjeni!

Svoju prijavu za besplatno JUTRO VISOKE VIBRACIJE uz energy Ashtanga yogu i vizualizaciju dana pošalji odmah na bojana@zivotniatelje.com ili se javi sa dodatnim pitanjima na koja ću rado odgovoriti.

Prijavi se na naš NEWSLETTER!


Zivotni atelje Banja Luka 2021 | Created by LunaMedia | All rights reserved.