Rastemo zajedno: NJEŽNA joga za mir i balans

Ako želite osjetiti unutrašnji mir, iskusiti harmoniju i osnažiti tijelo, um i duh, NJEŽNA joga je praksa koja vam može pomoći da to postignete.

Stavi sebe na prvo mjesto

Spremna za sebe? NJEŽNA joga je za tebe

Nježna joga je jedinstven spoj drevnih i savremenih tehnika koje donose harmoniju na svim nivoima vašeg bića. Kombinujući moćne tehnike disanja, fluidne položaje joge i duboku meditaciju, ova praksa vas vodi na put svjesne pažnje, blagosti i dubokog opuštanja. Uz NJEŽNA jogu, učite slušati svoje tijelo, stvarati prostor za unutrašnji mir i osnažiti se na svim nivoima.

Naši joga časovi se održavaju redovno u večernjim terminima i to jednom, dva ili tri puta sedmično, u skladu s vašim rasporedom i potrebama.

Ključni element nježne joge su tehnike disanja koje donose ravnotežu nervnom sistemu, smanjuju stres i povećavaju protok energije kroz vaše tijelo. Kroz ovu praksu, otkrivate najmoćnije tehnike disanja koje vam pomažu da se osjećate smirenije, fokusiranije i puni životne energije.

NJEŽNA joga obuhvata različite položaje kreirane da vas dovedu u stanje smirenosti i potpunog opuštanja. Ovi položaji kombinuju blago istezanje, jačanje mišića i oslobađenje grča i napetosti u tijelu. Redovnom praksom, osjetit ćete kako se vaše tijelo postepeno oslobađa stresa i napetosti, postaje gipko, snažno i vitalno.

Na kraju svakog joga časa, intuitivno vas vodim kroz tematske meditacije usklađene sa prirodnim ciklusima punog i mladog mjeseca, godišnjim dobima, elementima u prirodi i naravno, našim raspoloženjima u grupi.

Neke od njih su: meditacija saosjećanja i dobrobiti, balansiranje energetskih centara, jačanje energetskog polja, kreiranje sigurnog mjesta u sebi i mnoge druge.

Ove meditacije vam omogućavaju da pronađete svoje trenutke tišine, pogledate u sebe i dođete u stanje dubokog Uvida. Meditacija donosi brojne koristi, uključujući otpornost na stres, moćan mindset, iscjeljenje bolova i slično.

Brojna istraživanja su potvrdila pozitivan uticaj joge na fizičko, mentalno i emocionalno blagostanje. Redovna praksa joge značajno poboljšava kvalitet života, smanjuje simptome anksioznosti i depresije te povećava osjećaj sreće i zadovoljstva. Također se pokazalo da joga poboljšava fleksibilnost, snagu mišića, ravnotežu i koordinaciju.

Redovna praksa joge može pomoći u smanjenju nivoa stresa, poboljšanju koncentracije i mentalne jasnoće te podsticanju pozitivnih emocija. Takođe se pokazalo da joga ima umirujući učinak na nervni sistem, što može pomoći u smanjenju simptoma nesanice i poboljšanju kvaliteta sna.

NJEŽNA joga podstiče svjesnost tijela i uma. Kroz fokus na disanje i prisutnost u trenutku, joga vam pomaže da se povežete s vlastitim tijelom, osjetite njegove potrebe i otpustite blokade i napetosti. Ovaj nivo svjesnosti nosite sa sobom i izvan prostora vježbanja joge i primijenjujete  u svakodnevnim situacijama za svoje najviše dobro.

NJEŽNA joga naglašava aspekte blagosti, suptilnosti i prihvatanja. Kroz ovu praksu, učite biti nježni prema sebi, prihvatajući trenutno stanje tijela i uma bez osude. Ova vrsta samilosti i samoprihvatanja će vam pomoći u razvijanju samopouzdanja, samopoštovanja i unutrašnje snage.

Dozvolite si vrijeme da doživite koristi NJEŽNA joge i osnažite se na svim nivoima vašeg bića.

yoga programi

Dodatna podrška zdravlju i wellbeingu – intuitivni coaching i podrška ishrani

Naša podrška ne završava samo s praksom NJEŽNA joge. Naše polaznice dobiju sveobuhvatnu podršku za svoje zdravlje i dugovječnost.

Kroz edukacije o ishrani, pružamo vam znanje o zdravoj balansiranoj ishrani i nutritivnim potrebama vašeg tijela, a kroz individualne coaching konsultacije i programe imate priliku zakoračiti dublje u svoje Darove i ostvariti unutrašnju Stabilnost.

Pružamo vam i potpuno besplatne individualne prijedloge prirodne suplementacije koji su prilagođeni ndividualizovanim potrebama vašeg tijela.

NJEŽNA joga za mir i balans nije samo fizička aktivnost, već holistički pristup vašem zdravlju. Naša podrška kroz edukaciju o ishrani, individualne prijedloge ishrane i intuitivni coaching  omogućavaju vam da ostvarite cjelovito blagostanje na svim nivoima.

Pridružite nam se i otkrijte moćnu podršku za vaše zdravlje i dugovječnost.

O joga instruktorici i osnivačici Životnog ateljea:

Bojana Mila Blažević je osnivačica, certifikovana joga instruktorica i stručnjakinja za lični i duhovni rast. Sa dubokim i dugotrajnim iskustvom, kao i suštinskom preciznoću, Bojana je postala istaknuta figura u oblasti ličnog razvoja i blagostanja.

Ona je stekla Internacionalni certifikat NLP Mastera od strane Internacionalne asocijacije za NLP (IANLP), čiji je sjedište u Švicarskoj, kao i od NLP instituta iz Beograda. Ova prestižna obuka pružila joj je duboko razumijevanje ljudske psihologije i komunikacije, što je osnažilo njenu sposobnost da pomogne drugima da ostvare pozitivne promjene u svom životu.

 

Bojana je takođe Internacionalno certifikovana trenerka joge i meditacije, sa 200 sati obuke koju je završila u Joga centru Sombor, dijelu IFC Internacionalne Joga Federacije. Njen dugogodišnji minset trening i iskustvo omogućavaju joj da vodi intuitivno kreirane časove joge i meditacije, pomažući ljudima da pronađu unutrašnji mir i ravnotežu.

 

Posebno je istaknuti Bojanin Internacionalni certifikat kao instruktora joge za djecu po svjetski priznatoj Rainbow Kids metodi (30 RYT). Njena stručnost u radu sa djecom omogućava im da se kroz igru, kretanje i meditaciju povežu sa svojom unutrašnjom mudrošću i razviju emocionalnu i intuitivnu inteligenciju.

 

Bojana je takođe predavačica vještina življenja, čiji su radionice i seminari privukli preko 1600 zadovoljnih učesnika širom Bosne i Hercegovine. Njena sposobnost da prenese praktične alate za lični rast i razvoj, kao i njeno iskreno interesovanje za dobrobit ljudi, čini je omiljenom među polaznicima. Neki od klijenata koju su prisustvovali njenim radionicama su: DFD Jahorina, Agencija za ekonomski razvoj Preda, Jamnica, Coca Cola, Konzum, Mtel, Gender centar Republike Srpske, Cambridge centar Banjaluka, OK fest i mnogi drugi.

 

Kao Reiki praktičarka II stepena, Bojana koristi energetske tehnike za podršku iscjeljenju i balansiranju uma, tijela i duha. Njena sposobnost da kanališe i prenosi pozitivnu energiju pruža dodatnu podršku ljudima u njihovom procesu duhovnog razvoja.

 

Bojana je takođe uspješna autorka duboko inspirativnih knjiga iz žanra samopomoći. Njene knjige “Prodavnica istine” i “Dozvola za bliskost” su veoma čitane, donoseći mudrost i osnaživanje čitaocima koji žele da istraže svoj unutrašnji svijet i ostvare pozitivne promjene.

 

Kao ko-autorka knjiga i udžbenika “Psiha i uspjeh” i “Tijelo i uspjeh” na Panevropskom univerzitetu Apeiron, Bojana je takođe viša asistentica na istoimenim predmetima, kao i predmetima Odnosa sa javnošću i marketinga. Njeni doprinosi u oblasti psihologije uspjeha, tijela i komunikacije čine je omiljenom među studentima.

 

Kombinujući joga praksu, meditaciju, NLP tehnike i vještine življenja, ona pomaže ljudima da ostvare svoj puni potencijal i postignu blagostanje u svim aspektima života.

 

Njena jasna i razumljiva komunikacija, stručnost u oblasti joge, NLP-a i ličnog razvoja, kao i njeno inspirativno znanje, čine je izuzetno privlačnom u polju rada sa ženama na samoiscjeljenju i ženskoj harmoniji. Bojana neprestano inspiriše druge da pronađu dublje slojeve svoje ličnosti, probude unutrašnju snagu te ostvare ispunjen autentičan život.

Zivotni atelje Banja Luka 2021 | Created by LunaMedia | All rights reserved.