Meditacija opuštanja i majstorstvo manifestovanja

mlad mjesec meditacija blog

Meditacija opuštanja i majstorstvo manifestovanja

When:
Oktobar 27, 2019 @ 6:00 pm – 7:00 pm
2019-10-27T18:00:00+01:00
2019-10-27T19:00:00+01:00
Meditacija opuštanja i majstorstvo manifestovanja

Meditacija opuštanja Joga Nidra i majstorstvo manifestovanja na mlad Mjesec

 

Joga Nidra (svjesni san) je jedna od najstarijih tehnika opuštanja uma i tijela koje nas dovodi u dragocjeno stanje povezanosti sa sobom i usredsređenosti na ono što nam je najvažnije – osjećaj unutrašnje sreće.

Četrdeset minuta trajanja ove meditacije vas odmara i revitalizuje kao dva i pol sata običnog spavanja! Uz nju brige nestanu, vrijeme stane i unutrašnja sreća zavlada vašim tijelom. Brojna istraživanja dokazuju da Joga Nidra pomaže pri otklanjanja stresa, anksioznosti, depresije ili nesanice i donosi  vam pravi odmor i čiste misli.

Ovo je najjednostavniji način da se opustite, jer sve vrijeme ležite ne radeći ništa, osim što sa lakoćom slušate riječi instruktora kojima vas uvodi u opuštanje. Na taj način, vi dolazite u alpha stanje moždanih talasa (meditativno stanje u kojem se rad našeg mozga usporava) odakle sa lakoćom puštate unutrašnje blokade i ograničenja kojima inače nesvjesno sami sebi stojite na putu.

Jedna od tajnih moći Joga Nidre je sankalpa, jasna namjera koju izgovorimo u sebi na početku časa. Redovnim praktikovanjem Joga Nidre, ta namjera postaje istina u našem životu. Svaka želja se ostvaruje ako je podloga za nju savršeno postavljena, a opuštanje je baš ta savršena podloga.

Nakon 40 minuta meditacije, uz olovku i papir, podršku svog instruktora, kao i podršku mladog Mjeseca, možete da napišete listu svojih želja, odnosno šta je to što želite da manifestujete u svom životu i šta bi vas učinilo zaista srećnim.

Ovo moćno i prijatno iskustvo ćemo završiti kratkom vizualizacijom napisanih želja gdje ćete imati priliku odmah osjetiti kakve pozitivne promjene se dešavaju u tijelu kada mislimo na ono što nas usrećuje.


Ko može prisustvovati meditaciji?

Za učešće u meditaciji, ne trebate imati bilo kakvo iskustvo u jogi ili meditaciji, niti trebate biti član našeg joga studija.

Potrebno je da dođete u udobnoj odjeći.

Cijena meditacije po osobi je 20 KM. Cijena meditacije za članove joga studija Životni atelje ili SVJESNIJA online joga programa je 15 KM.

Instruktorica: Bojana Blažević

Svoje mjesto možete obezbijediti prijavom na mail bojana@zivotniatelje.com ili popunjavanjem obrazca prijave koji se nalazi ispod.

OBRAZAC PRIJAVE ZA RADIONICU


Rasti i sijaj sa nama!

 

Bojana Blažević