Bojana Blažević – o meni

Bojana Blažević

 • Internacionalno certifikovani NLP Master i NLP Business Practicioner od strane IANLP (Internacionalna asocijacija za NLP – Neuro Lingvističko programiranje) sa sjedištem u Švicarskoj i od strane NLP instituta u Beogradu
 • Internacionalno certifikovani trener joge i meditacije  (200 RYT) od strane Joga centra Sombor, dijela IFC Internacionalne Joga Federacije
 • Internacionalno certifikovani instruktor joge za djecu po svjetski priznatoj Rainbow Kids metodi (30 RYT)

Ja sam strastveno okrenuta prema različitim stranama koje uskoro neće moći da se prebroje prstima jedne ruke:

 • instruktorica joge za odrasle i djecu u joga studiju Životni atelje od 2015. godine;
 • NLP Master i dugogodišnja predavačica vještina življenja sa preko 1500 učesnika dosadašnjih edukacija;
 • autorica knjige “Prodavnica istine” koja sadrži preko 100 vježbica za neizbježnu pozitivnu promjenu u odnosu prema sebi, drugima i svijetu oko sebe;
 • stalna kolumnistica za najtiražniji ženski magazin “Ljepota i Zdravlje”
 • kreatorica autentičnog online joga studija “SVJESNIJA” koji je samim pojavljivanjem prepoznat kao olakšanje i podrška ženama svih životnih doba…

Nakon dugogodišnjeg rada na rukovodećim pozicijama u fabrici marketinga gdje sam upravljala kampanjama, eventima i projektima za klijente kao što su Mc Donald’s, Banjalučka pivara, Balkan Investment Bank, Peugeot i mnogi drugi, 2010. godine sam napokon shvatila – fokus mog životnog interesovanja je nešto drugo, a to nešto drugo je duhovni i lični rast.

Vodeći se snažnim uvjerenjem da je svijetu potreban unikatan dar koji svako od nas ima u sebi, poslušala sam svoj životni poziv (dharmu): Oslobađanje ljudskih potencijala.

Vještine potrebne da se ovaj dar sprovede u djelo sam (između ostalog) stekla na NLP institutu u Beogradu, gdje sam iskoristila priliku da naučim i primjenim fascinantne alate NLP  metodologije ličnog uspjeha (Neuro Lingvističko Programiranje) od najboljih na tom polju – Slavica Squire, Dragoljub Matić, Charles Faulkner, Keith Fail.

Potpuno nepozvano i nenajavljeno, joga ulazi u moj život u jednoj novoj ulozi, nakon dugogodišnjeg predanog vježbanja Ashtanga joge, i to u ulozi mog novog zanimanja, prvenstveno jer sam osjećala zahvalnost prema svemu što mi je ta praksa donijela i moje davanje nazad je bilo podijeliti je sa drugima.

A pored toga, it was meant to be. Ono što nam je istinski potrebno, nađe put do nas, a ja sam trebala i trebam jogu jednako kao i ona mene.

Sa zaigranošću i ljubavlju, vodim časove yin i flow joge u Životnom ateljeu koji su kreativni spoj najboljeg iz joge.

Do sada sam održala preko 30 NLP edukativnih radionica sa preko 1500 zadovoljnih učesnika i to na teme ostvarenja ciljeva, moći uspješne komunikacije, tajni velikih prezentatora i otključavanja motivacije.

Moja velika strast je i pisanje. Pišem da bih mogla da dišem i moj život je savršena kolekcija lekcija koje ću da zapišem.

Moji dosadašnji klijenti su: m:tel, voda Jana, Konzum, Cambridge centar Banjaluka, Gender Centar Republike Srpske, Balans plus,  Preda i Coca- Cola BiH.


Sa mnom možeš da dogovoriš:

 • individualne joga časove ili meditacije u svom prostoru ili u našem joga studiju
 • individualni coaching uživo ili online
 •  joga edukaciju za kompaniju ili određeni događaj
 • NLP trening ili predavanje za kompaniju ili određeni događaj

A možeš i da se pridružiš redovnim joga časovima u joga studiju Životni atelje u Banjaluci ili online časovima programa “SVJESNIJA” koje možeš raditi sa bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme.

 

Bojana-Mila-Blazevic-Banja-Luka

 

Svijetu je potreban dar koji imaš samo ti...

Bojana Blazevic instruktorica Joge Banja Luka