Bojana Blažević – O meni

Bojana Blažević je strastveno okrenuta prema različitim stranama koje mogu da se prebroje prstima jedne ruke: instruktorica joge za odrasle i djecu, predavačica životnih vještina, savjetnica za lični razvoj i autorica knjige “Prodavnica istine”.

Nakon svog dugogodišnjeg rada na rukovodećim pozicijama u fabrici marketinga, ova menadžerica naopačke i buntovna sljedbenica “think different” filozofije, napokon je shvatila – njen fokus  su ljudi i emocije. Vodeći se dubokim uvjerenjem da je svijetu potreban dar koji svako od nas nosi u sebi, poslušala je svoj životni poziv (dharmu): Oslobađanje ljudskih potencijala i transformacija.

Vještine potrebne da se ovaj dar sprovede u djelo stekla je na NLP institutu u Beogradu, gdje je naučila fascinicirajuće alate NLP  metodologije ličnog uspjeha (Neuro Lingvističko Programiranje) i to od najboljih na tom polju – Slavica Squire, Dragoljub Matić, Charles Faulkner, Keith Fail itd. Nakon završene edukacije, Bojana kreira autentične radionice i časove kojima vodi i podržava osobe kroz proces transformacije i oslobađanja ličnog potencijala.

Svakodnevno sprema i vodi časove flow joge u Životnom ateljeu koji su spoj svog do sada naučenog i proživljenog na polju duhovnog i ličnog rasta. U svoj rad ne unosi samo znanje, već cijelu sebe. Njena najveća strast je pisanje. Piše da bi mogla da diše i njen život je savršena kolekcija lekcija koje će da zapiše.

Svijetu je potreban dar koji imaš samo ti...

Bojana Blazevic instruktorica Joge Banja Luka