Zašto sam odlučila da ti poklonim sve alate za žensku harmoniju?

Kada sam pokrenula ovaj posao, moja svrha je bila da pomognem ženama da pronađu Sebe, svoje autentične Darove i dođu u stanje koje će ih podržati da oslobode svoj potencijal.

Kao NLP coach i instruktorica joge, nakon 10+ godina rada, iskustva i niza potvrđenih istraživanja, uvidjela sam da je regulisan nervni sistem, unutrašnja stabilnost i samoizražavanje kreativne snage – ulaznica u zdravlje i samoiscjeljenje.

Zato sam kreirala nekoliko vodiča sa vježbama i zdravim navikama koje možeš preuzeti potpuno BESPLATNO!

Srećno putovanje prema životu koji zaslužuješ!

Stabilna

Pronađi svoj dar

Stabilna

Spoj moćnih vježbi disanja u e-knjizi “Stabilna” su tvoj unutrašnji tim za regulaciju nervnog sistema, a uravnotežen nervni sistem ti omogućava da upravljaš svim situacijama koji su tvojoj duši i tvom srcu važne.

Ove vježbe takođe štite tvoj imunitet, pomažu pri oporavku, smanjuju bol, čiste krvotok, normalizuju pritisak i u konačnici

donose dugovječnost i vitalnost.

Show Form Button
Visoka vibracija

Pronađi svoj dar

Visoka vibracija

Postavljanje jasnih namjera u svakodnevnom životu ti pomaže da postigneš ono što želiš podešavajući te na visoku vibraciju

koja dopušta i privlači svakodnevna mala i velika čuda.
Jasne namjere iz ove e-knjige će te učiniti energičnom, usmjerenom i centriranom, a ta magična trojka je sve što ti treba da prođeš kroz svakodnevne uspone i padove sa pečatom pobjednice!

Pronađi svoj dar

Savršen trenutak koji čekaš nikada neće doći. Razumijem koliko  obaveze one prestaju i kako kolektivna uvjerenja utiču na tvoj osjećaj nedovoljnosti. Zato sam stvorila ovaj alat, znajući da je kreativno izražavanje ključno za tvoje zdravlje i zadovljstvo žene.

Unutra se nalazi se mnoštvo kreativnih vježbi koje su pomogle ženama širom svijeta da prestanu odgađati i izraze svoje

prirodne Darove.

 

Zivotni atelje Banja Luka 2021 | Created by LunaMedia | All rights reserved.