Program-za-mrsavljenje-banjaluka

Predstavljamo vam jedinstven program zdravog mršavljenja baziran na reprogramiranju uma i kreiranju dugoročno korisnih mentalnih strategija koje će vam omogućiti da:
jednom i zauvijek smršate,
da  izgledate onako ste oduvijek željeli
i osjećate se odlično u svojoj koži!

Lična istorija osobe u vezi sa prekomjernom težinom: Prikupljanje detaljnih informacija o klijentu. Pronalaženje lične inspiracije i mudrosti osobe za uspješan prolazak kroz proces sa dugoročnim rezultatima.

Odluke:  Gdje se krije naša autentična, snažna motivacija i kako je odžati na visokom nivou? Kako donosimo odluke? Kako donijeti i sprovesti ključne odluke koje želimo da donesemo?

Ciljevi: Postavljanje i programiranje ostvarivog i dugoročno održivog cilja.

Strategije: Dizajniranje i implementacija strategija koje omogućuju ostvarenje ciljeva.

Fokusiranje: Vježbanje i korištenje usredotočenosti za postizanje veće efikasnosti.

Izdvajanje dijela ličnosti odgovornog za prekomjernu težinu: Ideja je izdvojiti onaj dio ličnosti koji je odgovoran za prekomjernu težinu i raditi s njim kao sa posebnom osobom, što je neophodno za promjenu neurologije koja dovodi do debljanja.

Ograničavajuća uvjerenja: Kako ih pronaći i reprogramirati radi sprečavanja njihovog daljnjeg uticaja na naš život.

Vrijednosti i potrebe: Riješavanje unutrašnjeg „sukoba interesa“. Nalaženje efikasnih strategija za zadovoljenje naših potreba.

Česte greške i reagovanje u kriznim situacijama: Eliminisanje mogućih grešaka koje dovode do “kriznih” situacija. Reagovanje u kriznim situacijama ako iz bilo kojeg razloga do njih ipak dođe.

Testiranje klijenta: Kreiranje izuzetno zahtjevnih situacija radi provjere uspješnosti programa.

Identitet i misija:  Budite  „moćni kreator” svog identiteta. Stvaranje „novog identiteta“ u fizičkom, mentalnom i emotivnom smislu radi postizanja i zadržavanja zdrave tjelesne težine i usvajanja zdravih prehrambenih navika. Dolazimo do pitanja – Kakva osoba postajete i da li je to ono što želite?

Kada ste dobili „viziju sebe“ kakvu želite  „udahnite joj život“. Dodatna motivacija koja pomaže u tom procesu je definisanje Vaše „misije“. Kad ste postigli identitet kojim ste zadovoljni (neka su to zdrave prehrambene navike, zdravo i energizirano tijelo, emotivna stabilnost….), šta sada?  Šta  želite ostvariti? Koja je svrha Vašeg  postojanja? Kad je odredite dobili ste ono najvrijednije  – pravac koji ćete slijediti dalje u životu.

Dodatne mogućnosti programa:

  • Besplatno – mjesec dana Yoga vježbi koje će unaprijediti efekte cjelokupnog programa.
  • Besplatno – Thetahealing tretman, duboko iscjeljujući tretman za otklanjanje blokada i kreiranje korisnih uvjerenja na putu ka cilju.

Program počinje početkom juna 2016.godine i traje šest nedjelja – jednom sedmično u trajanju od 2,5 sata. Cijena programa  je 390 KM, a specijalni popust u slučaju uplate cjelokupnog iznosa do 15. maja je 20%.

O uspješnim rezultatima i utiscima možete da se informišete i preko zadovoljnih učesnica našeg programa!

Prijave i više informacija na info@zivotniatelje.com ili bojana@zivotniatelje.com


Bojana Blažević
Savjetnica za lični razvoj I Basic ThetaHealing instuktor I Rainbow Kids Yoga instruktor u BiH