NLP Radionica Postavljanja Ciljeva

“Kada imate pravilno postavljene ciljeve, više ne sanjate snove, vi živite snove.” Bojana Blažević

Brojna istraživanja pokazuju kako su oni koji su imali jasno definisane i zapisane ciljeve ostvarili čak 10 puta više od onih koji to nisu radili ili to nisu radili na pravi način. Samo 3% ljudi ima takve vrhunske rezultate i postavlja svoje ciljeve (Istraživanje Harvard, USA, 1979.). Želiš li i ti da budeš u vrhunskih 3% i imaš sva potrebna znanja za to?

Decembar je kraj godine, a kraj je uvijek i novi početak.

Ovaj put zakorači u novi početak sa novom energijom i ključnim alatima za uspjeh i ostvarenja o kojima maštaš i ono što je izgledalo nedostižno i nemoguće – pretvori u moguće!

Na NLP radionici ćeš dobiti savremene i ključne alate za uspjeh i naučiti:

-Šta je to što u dubini sebe želiš
-Kako da svoje želje pretvoriš u dostižne ciljeve
-Kako da postaneš i ostaneš motivisan na putu do cilja
-Kako da koristiš ključna NLP znanja koja dobiješ u svakodnevnom životu – za povećanje rezultata u prodaji, menadžmentu, ali i za unapređenje svih odnosa
-Zajedno sa nama kreiraćeš Mapu uspjeha – pano sa slikovitom vizijom tvoje privlačne budućnosti (koristeći fotke, citate, crtanje, zabavu, smijeh)

Radionicu vodi profesionalan i iskusan savjetnik za lični razvoj Bojana Blažević (certifikovani NLP Master, Rainbow Kids Yoga Teacher) koristeći svjetski dokazane strategije uspjeha nastale iz NLP metodologije (Neuro Lingvističko programiranje).

Neki od dosadašnjih učesnika ove radionice su zaposlenici Cambridge centra, kompanije Coca-Coca, RTRS, Fabrike duvana Sarajevo, Lyoness, Prime Communicatios i mnoge druge.

Promotivna cijena za rane prijave!

Rezervišite svoje mjesto na ovom jedinstvenom događaju po promotivnoj cijeni od 85KM za rane prijave do 16.11.2015. godine. Nakon roka za rane prijave, cijena radionice je 98 KM. Grupa je do 10 osoba.

Bojana Blažević

Savjetnica za lični razvoj

-NLP Master, Advanced DNA ThetaHealing instuktor i Rainbow Kids Yoga instruktor u BiH-