KLJUČEVI TVOG USPJEHA – Radionica By Bojana Blažević

KLJUČEVI TVOG USPJEHA – Radionica by Bojana Blažević

When:
Maj 13, 2017 @ 9:30 am – Maj 14, 2017 @ 8:30 pm
2017-05-13T09:30:00+02:00
2017-05-14T20:30:00+02:00
KLJUČEVI TVOG USPJEHA - Radionica by Bojana Blažević

RADIONICA „KLJUČEVI TVOG USPJEHA“
by Bojana Blažević
Svi znamo da je potrebno imati jasnu viziju i ciljeve. Ali i dalje ne znamo zašto se naši željeni scenariji ne ostvaruju ili zašto je potrebno tako mnogo vremena za njihovo ostvarenje.

Ne postoji jedan recept za sve, ali postoje ključevi unutar svakoga od nas koje možemo otljučati pravim znanjem i praktikovanjem ključnih navika uspješnih, natprosječnih ljudi…Ljudi koji žive po svojim pravilima, u skladu sa svojim vrijednostima i koji svojom energijom inspirišu druge da žive sebe i svoju istinu.

Naš najveći strah nije da budemo neuspješni i nesrećni, naš strah je da budemo beskrajno moćni.

Na ovoj radionici, otklonićete strahove i otkriti istinsku moć da postignete sve što želite, radite ono što želite i budete osoba kakva želite biti:

VEŽITE SE, VOLEĆEMO: 13.05.2017. od 9.30 do 14.00
• 4 ključna elementa za ostvarenje snova tvoje duše – ciljevi, namjera, strategija, fokus
• Otklanjanje skrivenih unutrašnjih sabotaža na putu ka ciljevima
• Besprijekorna analiza 8 najvažnijih životnih područja

VEŽITE SE, VOLEĆEMO: 14.05.2017. i od 16:00 d0 20.30
• Pospremanje sadašnjeg života
• Koji su ciljevi tvoji, a koji su ipak tuđi?
• Uz fokus je sve moguće, ali kako do fokusa?
• Kako da život postane avantura?

POKLONI za učesnike:
Jedno Raspoloženje u bočici – mješavina eteričnih ulja „FOKUS“
Meditacija lansiranja želja i namjera za sve učesnike

O PREDAVAČU:
Bojana Blažević je završila Ekonomski fakultet u Banjaluci. Nakon dugogodišnjeg rada na rukovodećim pozicijama u marketinškoj industriji, shvatila je – njen fokus su ljudi. Vodeći se dubokim uvjerenjem da je svijetu potreban dar koji svako od nas nosi u sebi, poslušala je svoj životni poziv: Oslobađanje ljudskih potencijala i transformacija.

Vještine potrebne da se ovaj dar sprovede u djelo stekla je na NLP institutu u Beogradu, gdje je naučila fascinicirajuće alate NLP metodologije ličnog uspjeha (Neuro Lingvističko Programiranje) i to od najboljih na tom polju – Slavica Squire, Dragoljub Matić, Charles Faulkner, Keith Fail itd.

Nakon završene edukacije, Bojana kreira autentične seminare i radionice kojima vodi i podržava osobe kroz proces transformacije i oslobađanja ličnog potencijala, koristeći kreativnost i flow kao okosnice svog pristupa. Njenim seminarima su prisustvovali pojedinci iz kompanija: Coca Cola BH, Fabrika Duvana Sarajevo, Cambridge centar Banjaluka, Prime Communications Banjaluka itd.
Njeni korisni savjeti za lični napredak se mogu pogledati u brojim TV emisijama i internet snimcima koje širokoj populaciji omogućavaju da učine male razlike koje donose velike promjene u njihove živote. Svoj veliki doprinos osjeća i kroz individualni rad sa klijentima kroz coaching seanse koje imaju moć uzburkati energiju u osobi i pokrenuti je na ličnu transformaciju i put prosperiteta.

UTISCI UČESNIKA SA RANIJIH RADIONICA:
“Ova radionica me pokrenula u pravcu planova onako kako me ništa nije uspjelo pokrenuti prije toga.” Hana Kazazović, internet stručnjak i bloger “cyber bosanka” na bosanka.net

„Ko želi da uživa u životu, prvo treba da iskusi moć i znanje koje dolazi kroz ovakve radionice i da vidi, čuje, spozna ono što ranije nije imao priliku čuti. A ko to ne želi za sebe?“ Leon Bijelić, osnivač portala bbportal.net, profesionalni fotograf

„Bojana je kao predavač i trener bila stručna, obrazovana, komunikativna, sa maksimalnom dozom pozitivnog pristupa i “fleksibilnosti” kojom vlada grupom, situacijom, atmosferom i vođenim aktivnostima. U ovom danu, bila sam zaista inspirisana!” Džejna Bajramović, Fabrika duvana Sarajevo

PRIJAVE:
Broj mjesta je ograničen. Svoje mjesto obezbijedite već sada prijavom po promotivnoj cijeni od 70,00 KM koja važi do 07.05.2017. Cijena nakon ovog datuma je 85,00 KM.

Prijave na mail Lj.v.kapor@gmail.com
ili telefon +387 65 901 000
Kontakt osoba: Ljiljana Vrhovac-Kapor

Mjesto održavanja: Centar za promociju životnih vještina RADIONICA, Jovana Dučića bb (parking Medicinske elektronike)

Oslobodi svoj potencijal!