Carobna Tegla

Istraživanja su odavno dokazala da su uspješno postavljeni ciljevi i slikovita vizija ključni faktor koji je lansirao rezultate u životu i poslu onih koji su ostvarili izvrsnost i uspjeh. Bilo da se radi o menadžerima, sportistima, prodavcima, pravnicima ili članovima porodice,  JEDNO JE SIGURNO –  ljudi koji imaju jasne ciljeve u prosjeku ostvaruju 10 puta više od ostalih.

  • Da li vam se dešava da nemate dovoljno vremena da radite na svojim ciljevima?
  • Da li vam se nekada desilo da donesete odluke, ali da ih uopšte ne sprovedete u djelo?
  • Da li znate da samo jasni, precizni ciljevi mogu da donesu jasne željene rezultate?
  • Da li znate da trenuci u kojima donosimo odluke potpuno određuju naše rezultate i našu sudbinu?

Ako je vaš odgovor DA na neka od ovih pitanja, radionica ostvarenja želja je kreirana baš za vas!

Na ovoj radionici ćete se otvoriti prema istinskim željama svoje duše, kao i važnim životnim ciljevima koji postaju mogući i ostvarivi onda kada im posvetimo dovoljno pažnje i energije.

Svi imamo želje i ciljeve, bilo da ih odgađamo, pokušavamo dokučiti, maštamo o njima ili ih vizualizujemo, ali nikako da odvojimo dovoljno vremena i pokrenemo se da ih spojimo u jednu savršeno jasnu sliku života za kojim žudimo.

Korišćenjem praktičnih vježbi, na ovoj radionici postajemo pravi „hvatači“ snova i želja koje će dobiti potrebnu jasnoću, ali i pozitivnu energiju koja će vas podržati da u 2017. godini još više živite sebe, svoju istinu i svoje želje, kako bi 2017a za vas bila godina bez ograničenja!

Vaš unutrašnji potencijal i energija koju odašiljate su ključni faktori koji privlače ili ne privlače dobre stvari u vaš život. Oni su vaš unutrašnji čarobni štapić za ostvarenje želja koji ćemo takođe osloboditi i pokrenuti na ovoj radionici.

U tome će nam pomoći neodoljivo kreirana, personalizovana „Čarobna tegla“ koju ćete zadovoljno puniti novom snagom  i novim željama, i nakon ovog dana ponijeti sa sobom u novih 365 dana i 365 šansi.

Sa radionice ćete ponijeti vjeru i samopouzdanje koje će vam omogućiti bolje rezultate u svim životnim segnentima.

Osjećaćete se kreativnije i poletnije i ta čarolija će nastaviti da traje i dugo nakon ovog dana.

Sadržaj radionice:

  • Mitska priča o moćnom bogu ptica Garudi koja će vas trajno nadahnuti da oslobodite svoj potencijal i uzburkate svoju energiju u pravcu ličnog ostvarenja
  • Sidrenje i energetska “chi lopta” – za uspjeh je potrebno dobro stanje, ne znanje, zato ćete naučiti kako da dobijete baš ono stanje koje vam je potrebno. Naučićete i kako da sami i nakon radionice aktivirate bilo koje emotivno i energetsko stanje po želji
  • Kreiranje jasne slike željenog života uz postavljanje ciljeva na nov, revolucionaran način
  • Hvatanje snova”, sumiranje cijelodnevnog rada na željama, snovima i ciljevima, birajući one koje su nam zaista važne i stavljajući ih u svoju, unikatnu “ČAROBNU TEGLU” koju ćete ponijeti sa sobom nakon radionice i smjestiti na vidno mjesto u omiljenoj prostoriji.

Radionicu vodi Bojana Blažević, savjetnica za lični razvoj, certifikovani NLP Master i Advanced ThetaHealing praktičar.

Termin: 3.12. od 9 30 do 16.30

Cijena učešća na radionici u koju je uključen materijal za vježbe, dekorisanje „Čarobne tegle“, kafa, čaj i “KOALA kolač” ukusni kolačići  je 99 KM.

Popust za rane prijave sa uplatom do 16.11.2016.  je 10%. Broj mjesta je ograničen. Prijavite se na vrijeme!

Sve informacije možete dobiti na mail bojana@zivotniatelje.com ili telefon 065 687 700

Vežite se, volećemo!